SAUTI DUO

12 de febrer a les 11:30h concert a l’Auditori i Palau de Congressos de Castelló

13 de febrer a les 10:00 Masterclass al Conservatori Superior de Música de Castelló

SAUTI DUO

Sauti Duo es crea a finals de 2018 per Magdalena Myrczik i David Almagro, inspirats per la riquesa sonora (sauti en swahili) i tímbrica dels instruments de percussió, creient fermament que la música té el poder de provocar reflexió i renovació en la consciència humana. Per això, el seu principal objectiu és, a través de l’art, transmetre no només valors artístics, sinó també missatges que defineixen la seua ideologia, com són l’educació ambiental o l’ecologia social (relacions humanes – tolerància).

A nivell musical, tenen un gran interès en la música actual, el que els està portant a contactar i col·laborar amb diferents compositors, entre els quals destaquen J. M. Lopéz Lopéz, M. Ryczek, F. Barajas o A. Dzięcioł en projectes de difusió i encàrrecs, buscant divulgar especialment la música avantguardista dels seus països d’origen.

La seua qualitat artística està avalada pels múltiples premis nacionals i internacionals que han rebut, destacant el 1r Premi en el Concurs Internacional de Música de Cambra Percute, el 1r Premi en el Concurs Nacional de Música de Cambra Villa de Cox, el 2n Premi en el Concurs Internacional de Música de Cambra Re_Cre@ o el 3r Premi en el Concurs Internacional de Música de Cambra Antón García Abril.

PROGRAMA DE CONCERT

 

PERCUSSION EXPERIENCE

Sauti Duo & Ensemble de percussió del CSMC

 

Sauti Duo

Marcin Błaewicz – Sahay Manush 

Alina Dzicioł –  Change

Fran Barajas – Discurso Sobre la Mirada 

Sauti Duo: Magdalena Myrczik i David Almagro

———————————————————————————–

Ensemble de percussió del CSMC

C. Cangelosi – Strange Joy 

V J. Psathas  – RealBadNow 

CSMC Percussion Sound Session

Dj GasKiik + Dj Sedrakyan i Grup de Percussió del CSMC

Grup de Percussió del CSMC: Jaume Naval, Ferran Faus, José Sales, Francesc Tàrrega, Núria Abril, Miguel Alonso, Lluís Olivares, Pau Valls, Manuel Sánchez, David Mar[nez, Alberto Chust, David Vizcaíno, Aimar Subirats, Jordi Urenya.
Dj’s: Roger Gascó, Gor Sedrakyan.

Directors artístics i musicals: Lluís Marzal, Paco Sanchis

COL·LABORADORS | COLABORADORES | PARTNERS